We gaan weer van start! Als je nog niet vaardig bent in het opstarten van een laptop, gebruik van de muis en het bezoeken van een website, verwijzen we je graag door naar de Klik & Tik trainingen in één van onze vestigingen. Graag inschrijven aan de balie van de bibliotheek.
Deelname is gratis – niet twijfelen, gewoon doen!
Bibliotheek in Heeze: vanaf 8 september op woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur (serie van 6 weken / lessen). Deze serie is al volgeboekt. Bij aanmelding wordt u op de wachtlijst geplaatst.
Bibliotheek in Mierlo: vanaf 13 september op maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur (serie van 6 weken / lessen).
Bibliotheek in Geldrop: vanaf 30 september op donderdagmiddag van 15.00 – 16.30 uur (serie van 6 weken / lessen).

Computercursus Werken met de E-overheid
DigiD aanvragen, een afspraak maken met je gemeente, huurtoeslag berekenen, zoeken op mijnoverheid.nl, dit alles kan tegenwoordig alleen nog met de computer. Bibliotheek Dommeldal start daarom met vier cursusdelen rond het zoeken, vinden en aanvragen bij de digitale loketten van de overheid. Onder begeleiding van geduldige docenten kun je daarna zelf snel je zaken afhandelen met de E-overheid. Deelname is gratis.
We gaan binnenkort weer starten in de bibliotheek in Geldrop op vier donderdagochtenden: 30 september, 7, 14 en 21 oktober van 9.30 – 11.30 uur.
Aanmelden via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Share This
Hide picture