Ambitie LON

 

  • De Lokale Omroep Nuenen heeft een belangrijke rol te vervullen in de lokale gemeenschap. Als lokale omroep hebben wij de verantwoordelijkheid om de inwoners van Nuenen te informeren, vermaken en betrekken bij belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in dorp en regio.
  • Onze ambitie is om de Lokale Omroep Nuenen uit te laten groeien tot een toonaangevend mediaplatform dat gebruik makend van de beschikbare media als radio en televisie, website, Facebook, YouTube, een breed scala aan programma’s en content aanbiedt die relevant en interessant zijn voor de lokale gemeenschap.
    We streven ernaar om een betrouwbare bron van informatie te zijn, een podium te bieden aan lokaal talent en de sociale cohesie in Nuenen te versterken.
  • We geloven in het belang van samenwerking met andere lokale organisaties, zoals scholen, verenigingen, bedrijven en andere lokale omroepen. Door krachten te bundelen, kunnen we een breder scala aan content aanbieden en een groter publiek bereiken.
  • We willen vooroplopen in het gebruik van nieuwe technologie├źn en mediaplatforms. Dit doen we door te investeren in moderne uitzendapparatuur, online streaming en interactieve content, waarmee we onze kijkers, luisteraars en volgers op nieuwe en boeiende manieren weten te bereiken.
  • We zullen investeren in ervaren en getalenteerde programmamakers die in staat zijn om hoogwaardige programma’s te produceren. We willen een goede mix van nieuws, achtergrondverhalen, documentaires, talkshows, muziekprogramma’s en andere genres bieden die aansluiten bij de interesses van onze doelgroep.
  • Daarbij zullen we ervoor zorgen dat onze journalistieke principes gebaseerd zijn op objectiviteit, onafhankelijkheid en transparantie. We zullen feiten controleren, hoor en wederhoor toepassen en zorgen voor een gebalanceerde berichtgeving.
  • We zullen actief deelnemen aan de lokale gemeenschap door aanwezig te zijn bij evenementen, interviews te houden met lokale stakeholders en aandacht te besteden aan lokale initiatieven en successen.
  • We zullen investeren in een moderne en gebruiksvriendelijke website, sociale media en streamingplatforms om onze content online beschikbaar te maken. Op deze manier kunnen we een breder publiek bereiken en interactie aangaan met onze kijkers, luisteraars en volgers.
Share This
Hide picture