Open dag PVGE-Nuenen

Op 15 juli organiseert seniorenvereniging PVGE Nuenen in de Jo van Dijkhof een Open Dag van 13:00 uur tot 17:00 uur om u het uitgebreide palet te laten zien en beleven dat onze vereniging aan clubs en activiteiten te bieden heeft. 

Wat kunt u verwachten? 

Onze creatieve clubs presenteren zich met hun creaties. Denk daarbij aan bloemschikken, schilderen, sieraden maken en vilten. Onze motor- en oldtimerclub tonen trots hun voertuigen en vertellen graag over technische zaken en over hun tochten. Onze beweegclubs zoals de  gym-, wandel-, fiets-, jeu de boules- en line danceclub, tonen enthousiast hun activiteiten en geven zelfs een workshop. Ook vertellen onze beleggings-, genealogie-, bridge-, lees-, museum-, foto- en computerclubs over hun passie. En… de leden van onze kookclubs maken lekkere hapjes om van te smullen.

Tot zover onze clubs, maar wij doen nog meer: de leden van onze reiscommissie, evenementencommissie, belangenbehartiging en AutoMaatje vertellen u graag over alles waar zij zich hard voor maken! 

Kijkt u rustig rond bij al onze stands en kraampjes, maak een praatje met onze enthousiaste leden en verwonder u over al die activiteiten van PVGE Nuenen. Misschien is er wel iets voor u bij!

Iedereen is welkom! 

Dus kom langs in de Jo van Dijkhof 

op zaterdag 15 juli tussen 13.00u en 17.00u 

en ontdek wat PVGE Nuenen u te bieden heeft!

Tot dan!

PS: U kunt natuurlijk alvast een voorproefje nemen op onze website: https://pvge.nl/nuenen

Share This
Hide picture