Nieuwe Website LON

Zaterdag 4 april j.l. heeft Omroep Nuenen zijn nieuwe website gelanceerd. Sociale media hebben in de nieuwe opzet een centrale plaats gekregen. Bezoekers van de LON website zijn uitgenodigd om eigen nieuws in te sturen.

Presentatie
De website is modern vormgegeven en gericht op gebruiksgemak. Facebook, Instagram, Twitter en YouTube zijn op een prettige manier in de lay-out opgenomen.

Gebruiker aan zet
De website opent met de rubriek “UW NIEUWS IN BEELD”. Deze nodigt bezoekers uit om eigen nieuws in de vorm van foto’s, tekst en filmpjes met de LON en geheel Nuenen te delen. De knop “Nieuws melden” maakt dit gemakkelijk.

Inhoud
LON live biedt vertrouwde inhoud in de vorm van TV uitzendingen, de Kabelkrant en Reclame boodschappen. Maar nu in een modern jasje.
Ook is er ruimte gereserveerd voor de toevoeging van meer webcams. Deze zullen in de nabije toekomst worden gerealiseerd.
Sociale media maken op een prettige manier en zonder opdringerig te worden deel uit van de dagelijkse nieuwsvoorziening met, zoals aangegeven, de gebruiker zoveel mogelijk in een proactieve rol.

Partners en collega radiostations
LON heeft van oudsher goede verbindingen in Nuenen met partners in verschillende rollen. Doorklikken op het getoonde logo is voldoende om te worden doorgeleid naar de desbetreffende website.

Share This
Hide picture