Zonovergoten, een geweldige sfeer, 1220 ingeschreven wandelaars, zeker nog circa 600 begeleidende ouders en/of oma’s en opa’s, 40 vrijwilligers om alles in goede banen te leiden, dat alles zijn zo de ingrediĆ«nten voor de avondvierdaagse Nuenen 2023.

Dag 4 werden alleen de 5 en de 8 km gelopen. De route was in de richting van Stiphout, maar omdat er geen 12 km is op de laatste dag, wordt dit dorp niet gehaald.

Bij de eendjesvijver duurde het even voordat alle wandelaars compleet aanwezig waren. Voor de snelle lopers zat er niets anders op om even te wachten.

Drumfanfare Jong Leven ging de wandelaars voor naar het centrum van Nuenen waar het al een tijd druk was met enthousiaste familieleden met snoepzakken, bloemen en oorkondes en natuurlijk de stands van de scholen met de medailles.

De organisatie verdient alle lof voor de mooie tochten gedurende 4 avonden. De weergoden waren ons welgezind. Kortom: Avondvierdaagse Nuenen 2023 gaat de boeken in als GESLAAGD!.

Alle avonden maakte Lokale Omroep Nuenen met plezier een sfeer impressie, die te zien is op LON-Facebook, de LON-website en op de LON-app!

Tekst en foto’s: Frank van Welie/LON

Share This
Hide picture