PVGE-Nuenen ontvangt Zilveren Erepenning Gemeente Nuenen

De Philips Vereniging Senioren afdeling Nuenen ontving zaterdag 2 september 2023 de Zilveren Erepenning van de Gemeente Nuenen uit handen van loco-burgemeester Niels Wouters.

In de sfeervol verlichte Studio BOXX (voorheen John Geven Studio’s) waren zo’n 250 leden van de PVGE-Nuenen bijeen voor een gezellige middag.

Na het openingswoord door voorzitter Joop Scholing kreeg loco-burgemeester Niels Wouters het woord. 1200 Leden van PVGE-Nuenen vormen een zelfstandig onderdeel. De leden ondernemen uiteenlopende activiteiten: er zijn maar liefst 40 verschillende seniorenclubs op cultureel, sociaal en sportief gebied actief onder het motto ‘Samen actief, samen sterk!’.

Na een korte kernachtige toespraak mochten Arend Bretveld (li) en Joop Scholing de Zilveren Erepenning van de Gemeente Nuenen met bijbehorende oorkonde en prachtige bos bloemen in ontvangst nemen.

Met deze zilveren gemeentelijke onderscheiding wil het gemeentebestuur, uit naam van alle inwoners in het algemeen en voor de leden van PVGE-Nuenen in het bijzonder, zijn waardering en erkentelijkheid uitdrukken

.

PVGE, ‘Samen actief, samen sterk’, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 

 

Tekst en foto’s: Frank van Welie / LON
Share This
Hide picture