Inzamelingen Nuenen

Zelf inleveren bij Het Goed
En lukt het opruimen dit weekend niet? Je kunt herbruikbare textiel altijd inleveren bij de kringloopwinkel van Het Goed aan De Pinckart 12 of in de textielcontainers deponeren. Zo voorkomen we dat het restafval wordt en dat is beter voor het milieu.
In het gezellige en eigentijdse kringloopwarenhuis van Het Goed vind je leuke, gebruikte kleding en spullen zoals meubels, woonaccessoires, bedden, tv’s en boeken. Bij Het Goed krijgen mensen de kans waardevolle werkervaring op te doen. Doe goed voor mens, milieu en maatschappij!

Bladkorven
In de gemeente Nuenen plaatsen we in het laatste kwartaal van het jaar op ongeveer 120 plaatsen een bladkorf. Dus altijd wel eentje in uw buurt. Naast het gemeentelijk blad kan hier ook uw eigen bladafval in. De bladkorven ruimen we eind december weer op..

Papier inzameling
Een keer per maand halen we het oud papier bij de woningen op. Daarvoor heeft u een blauwe container. Heeft u een keer een doos extra, dan kunt u die erbij plaatsen, maar liever geen losse stukken. U kunt het ook naar de gratis brenghoek van de Milieustraat brengen. Hier kunt u 24/7 terecht.

Pagina's: 1 2

Reageer