Touwtrekken over water: het was top!

Hoe het verder gaat, dat weten we nog niet.
In deze speciale editie streden 14 teams, in 3 categorieën, om de eerste prijzen. De jeugdteams waren ook dit jaar weer erg goed vertegenwoordigd.

Vol enthousiasme gingen zij in de touwtrekarena de strijd met elkaar aan. Dat het af en toe motregende, deerde hen helemaal niet. Dit jaar deed het sterke herenteam de Elacinatidko’s voor de 25ste keer mee! Voor deze langdurige deelname verdienden ze de ‘aanmoedigingsprijs’.

De teams zorgden voor mooie wedstrijden en waren zeker aan elkaar gewaagd. Aan het einde van de voorrondes moesten er zelfs 5 extra wedstrijden getrokken worden om tot de juiste plaatsingswedstrijden te komen.

De twee damesteams van Tug of War Queens hadden voor deze dag speciale kleding aangeschaft; een felroze shirt en een zweetband van de band die in juni met ons een mooi feestje vierde. Ook hadden ze van tevoren geoefend met touwtrekken. Dat bleek zeker de moeite waard te zijn. De spannende finale bij de dames werd tussen deze twee teams gespeeld. Als een echte eenheid sprongen ze samen in het water en vierde hun feestje. De dames van “liever wijn dan eerste zijn” deden hun naam eer aan!

Na de zinderende finales volgde de prijsuitreiking. Winnaars bij de heren: CV Bij elkaar geraapt zooitje. Zij hadden een reuze wisselbeker gesponsord en mochten deze nu ook zelf weer mee naar huis nemen. Maar dat deden ze niet voor er eerst even lekker koud bier uit te drinken.
Winnaars bij de dames: Tug of War Queens 1 en bij de jeugd wonnen de Verrekte Trekkers de eerste prijs!
Speciale dank voor vele jaren trouwe hulp bij het touwtrekken was er voor Ad, Wies, Harry en Harrie. Bedankt voor al die jaren van hulp.
Tevens willen we iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage. Het was een erg gezellige en geslaagde dag!

Uitslag touwtrekken over water 2019

Jeugd
1ste plaats: de Verrekte Trekkers
2de plaats: de Gekke van Wette
3de plaats: Firegirls
4de plaats: Sterk & Stoer oranje
5de plaats: Sterk & Stoer blauw
6de plaats: Sterk & Stoer groen
7de plaats: Sterk & Stoer wit/grijs

Dames
1ste plaats: Tug of War Queens 1
2de plaats: Tug of War Queens 2
3de plaats: Liever wijn dan eerste zijn
4de plaats: Wa mak ut uit

Heren:
1ste plaats: CV Bij elkaar geraapt zooitje
2de plaats: Elacinatidko’s
3de plaats: Mark Sanders Interieurbouw

Pagina's: 1 2

Reageer