Zomerconcerten in Jo van Dijkhof


Concert ‘Jazzy Vibes in Brasil’ op zondagmiddag 21 juli
Tijdens dit concert kan men dromen over het zwoele Brazilië van Jobim & Gilberto en meeswingen op de vrolijke sfeer van Samba en Musica Popular Brasileira.
Aanvang van het concert: 14.30 uur; de Gasterij is open vanaf 14.00 uur.
Toegangskaarten voor het concert zijn tot en met 20 juli te bestellen via de website van Cultuur Overdag (www.cultuuroverdag.nl) en kosten € 6,50 (incl. koffie/thee). Op 21 juli zijn, indien nog beschikbaar, ook kaarten te koop aan de deur: de toegangsprijs is dan € 7,50.
Het tweede zomerconcert in de Gasterij wordt georganiseerd op zondagmiddag 25 augustus.

Op 11 juli prachtige feelgood film bij Cultuur Overdag
Donderdag 11 juli om 10.30 uur vertoont Cultuur Overdag in Het Klooster de Franse film ‘Retour en Bourgogne’. De film schetst een portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.
Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen.
Het is een geraffineerde ‘feelgood’ film over familie en wortels, over daarvan loskomen en ermee verbonden blijven, met prachtige beelden van het Franse landschap.

Toegangskaarten voor de film zijn alleen te koop aan de balie van Het Klooster. Informatie over deze en alle andere activiteiten van Cultuur Overdag is te vinden op www.cultuuroverdag.nl

Pagina's: 1 2

Reageer