HKC (U) 1 – NK V 1: 21-19

Maar dit was niet de enige reden waarom het een gekke wedstrijd was. Hoewel er aan het begin van het seizoen nog werd gewerkt naar handhaving, kon afgelopen zaterdag misschien wel de tweede plek behaald worden. Of het de spanning was of dat het gewoon wennen was aan de nieuwe vakken zullen we nooit weten.

Feit is wel dat NKV een moeizame start en kende en met 4-0 achter kwam. NKV vocht zich echter terug en wist al in de eerste helft op gelijke hoogte te komen. Maar het bleef hard werken. HKC wist op enkele spelers makkelijk af te ronden en had genoeg lengte over om daarop te kunnen herhalen. Zoals gezegd gaf NKV niet op en bleef volhouden tot de laatste minuten. Met nog minder dan 5 minuten op de klok stond het 19-19 en was het onduidelijk wie de winst ging pakken. HKC zette echter haar scorende lijn door en zorgde ervoor dat het geen enkel moment achter heeft gestaan. Zij trokken de overwinning en daarmee de 2e plek over de streep met een 21-19 winst.

Hoewel er teleurstelling was mag NKV 1 ontzettend trots zijn op het resultaat. Slechts één wedstrijd verloren na de zaal en het elke tegenstander het lastig gemaakt. Ook HKC kwam van het veld met de woorden “wat een wereld van verschil met voor de zaal” een groot compliment denk ik naar alle spelers maar ook naar top coach Dennis en Gert-jan.

Nu rest er na dit weekend nog een vraag: wordt de wedstrijd NKV 1 – Ten Donck 1 nog gespeeld? En zo ja, wanneer? Het antwoord hierop is nog steeds niet duidelijk. Dus, wie weet zien we elkaar dit seizoen nog en anders alle supporters en stille lezers bedankt voor jullie steun dit seizoen en tot volgend jaar!

Pagina's: 1 2

Reageer