Fantastisch feestweekend in Nederwetten

Op vrijdagavond werd het feestweekend direct knallend geopend met een ontzettend komische show. Marlon Kicken was de gastspreker van de avond. Hij vermaakte de volle zaal met zijn verhaal over zijn verhuizing naar de boerderij. Maar ook Gerrie Smits, Roel C. Verburg (als slechtste rapper van de straat) en Arie Koomen wisten de zaal erg kostelijk te vermaken.

Op zaterdag stonden er tien erg leuke spellen klaar voor de jeugd. Zij konden zich helemaal uitleven op stormbanen, waren er veel waterspellen maar ook hun voel- en proefzintuigen werden aan het werk gezet. Als toetje was er nog een spectaculaire schuimparty.

Terwijl de jeugd zich buiten uit leefden, konden de volwassenen binnen een kaartje leggen. Lex Huibers ging er met de mooiste prijs vandoor!
Lijn 7 sloot de dag af met een knallend muziekfeest en een daverende show. De volle zaal kon zich helemaal uitleven en genoot van deze superband.
Op zondagochtend trok drumfanfare Long Leven door de Nederwettense straten om alle stratenteams op te halen en naar het feestterrein te brengen. Een erg mooi gekleurde stoot van mensen trok door het dorp.
Wethouder Tindemans opende daarna de straten tienkamp.

Ook nu stonden er tien sportieve spellen voor de teams klaar. Veel van de sportieve spellen werden gecombineerd met woordzoekers en puzzels. Zo kon iedereen aan de uitdagende spellen meedoen! De onderlinge strijd was erg groot, waarbij pogingen tot valsspelen door vakkundig door de juryleden werden aangepakt. De uiteindelijke winnaar werd het team van Esrand. De prijs voor de mooiste joker werd gewonnen door de creatievelingen van de Hofjes.

Nog lang werd er nagepraat over dit komische, daverende en sportieve DOEN! feest! Dit feest was natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp en inzet van heel veel mensen en bedrijven! Hierbij willen hen heel erg bedanken! Het was een knallend DOEN! feest! Bedankt allemaal!

Pagina's: 1 2

Reageer