Flessenactie Jocanto

Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 juni bellen de leden van het jongerenkoor tussen 18.00 uur en 22.00 uur aan bij Nuenense voordeuren. Op zaterdag 15 juni trekken de jongeren er zelfs de gehele dag op uit om flessen en kratten met statiegeld in te zamelen. Alle Nuenense huishoudens ontvangen een flyer over de actie in de brievenbus. Als donerende inwoners de flessen en/of kratten samen met dit briefje bij de voordeur plaatsen, hoeven de leden van Jocanto niet eens aan te bellen. Bent u tijdens de actieperiode niet thuis, maar wilt u het koor wel financieel steunen? Dan kunt u een gift overmaken op IBAN-rekeningnummer NL87 RABO 0528 2177 12 t.n.v. Jongerenkoor Jocanto.

Bent u het jongerenkoor misgelopen tijdens een van de verzamelmomenten? Dan kunt u in de periode van de flessenactie bellen naar 06-18969530. Een van de leden komt dan alsnog langs om uw donatie op te halen. Op www.jocanto.nl staat tijdens de actie een plattegrond waarop te zien is welke straten de leden van Jocanto reeds bezocht hebben.

Omdat Nuenen in de afgelopen jaren flink gegroeid is, heeft Jocanto ervoor moeten kiezen om niet meer bij appartementencomplexen aan te bellen. Woont u in een appartementencomplex en wilt u toch graag uw statiegeld doneren, dan kunt u gebruik maken van de inleverzuilen bij de Albert Heijn in het Kernkwartier en de Albert Heijn aan de Parkstraat.

In het verleden is het helaas voorgekomen dat mensen van buiten Jocanto de flessenactie gebruikten om voor hun eigen doeleinden statiegeldflessen in te zamelen. Om misverstanden te voorkomen, zijn de Jocanto-leden te herkennen aan een lichtblauwe of -groene polo met het logo van het jongerenkoor.

Jongerenkoor Jocanto bedankt u hartelijk voor uw gift!

Pagina's: 1 2

Reageer