Tentoonstelling van Quilts

Om samen quilts te maken komt de groep ca. 8 keer per jaar op een zaterdag bij elkaar in de Regenboog in Nuenen. Deze Regenbooggroep wordt gecoördineerd door Geke Weerman. Per zaterdag naait ze met een groep van ca. 25 naaisters en quiltsters. De groep vindt het leuk om quilts te maken en ook om elkaar te ontmoeten. De samenstelling van de groep dames wisselt maar iedereen is welkom om voor kortere of langere tijd mee te doen. Ook als er maandelijks wordt gequilt in de Regenboog mogen belangstellenden de quiltsters op de vingers komen kijken!

Het resultaat van afgelopen seizoen mag er zijn: ca. 60 quilts voor éénpersoons bedden gaan binnenkort op transport. Voordat de quilts vervoerd worden naar hun bestemming kunnen belangstellenden die op de tentoonstelling komen bezichtigen.

Er is veel te zien en ook te koop. Te koop? Ja, want de groep moet zelf ook materiaal voor de quilts kunnen kopen. De getoonde quilts zijn te koop. Er zijn daarnaast ook kussens, pannenlappen, tassen, speelgoed, wandquilts en andere kleine artikelen.

Plaats, tijd en kosten
Sportlaan 5 Nuenen, van 12 tot 17 uur, entree €1 per persoon.

Interesse om mee te doen met het project? Kom dan naar de tentoonstelling of neem contact op met Geke Weerman, geke.weerman@gmail.com, 040-283 7169.

Pagina's: 1 2

Reageer