Vincent van Gogh Photo Award 2019

Een vakkundige jury selecteert een vijftigtal genomineerde foto’s.
Van 20 september t/m 6 oktober 2019 zullen de genomineerde foto’s midden in het woon- en werkgebied van Vincent van Gogh worden geëxposeerd.
Lopend door het historisch centrum van Nuenen treedt de bezoeker in de voetsporen van Van Gogh en kan hij de foto’s bewonderen. Deze wandeling leidt langs een aantal zeer belangrijke plekken, die een geschiedenis hebben met Vincent van Gogh. Denk aan het Van Gogh huis en het Van Gogh kerkje. Dagelijks komen toeristen uit de gehele wereld een kijkje nemen naar deze historische plekken in de wereld van Van Gogh.

Met de expositie wil Rotary Club Nuenen op een eigentijdse wijze de wereld van Vincent van Gogh onder de aandacht brengen van een breed publiek, in samenwerking met Visit Brabant, Van Gogh Brabant, Profoto, SintLucas, Gemeente Nuenen en het Vincentre.

Het thema voor de 2e editie van de Vincent van Gogh Photo Award in 2018 – 2019 is ‘Faces of the World’
Een thema, met veel creatieve mogelijkheden en vrijheid voor de fotografen.
Wat zie jij door jouw cameralens als zijnde het gezicht van deze wereld? Wie of wat is voor jou het gezicht van deze wereld? Is dit daadwerkelijk een gezicht van een persoon of iets heel anders? Of is dit een streek, landschap of een bijzondere plek op de wereld, die jij met je camera hebt vastgelegd?

Stuur jouw foto in voor 30 juni 2019 en maak kans op mooie geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van €1.000,-. Met jouw inzending steun je het goede doel.
Rotary Club Nuenen heeft gekozen voor de volgende goede doelen: End Polio Now, Wereld Natuur Fonds, Stichting Leergeld en De Zonnebloem.

Meedoen? Ga naar www.vincentvangoghphotoaward.com

Pagina's: 1 2

Reageer