WLG: Het vijfde koffieconcert

Weer kunt u komen genieten van muziek onder het genot van een lekker bakkie koffie en leuk gezelschap. De afgelopen vier koffieconcerten waren een goed succes, het was gezellig en de muzikanten bleken ongekende talenten te hebben.

Bij dit laatste koffieconcert komt de muzikale groep Fiabe optreden. Zij bestaan uit zangeres Maaike Rijnders, op de toetsen speelt Marcel Payens, de contrabas wordt bespeelt door Paul Vinkoert en de gitaar door Ad Leenders. Ingrid Vinkoert weet de cajon en de percussie te bespelen en zingt daarbij ook.

Samen zijn zij Fiabe en brengen ze Italiaanse muziek. Melancholische sfeervolle klanken, het ene moment meeslepend dan weer vrolijk. Fiabe brengt wat onbekendere Italiaanse liederen met een eigen geluid.

Kom 17 maart naar Den Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen, de deur gaat om 13.30 uur open, het concert zal om 14 uur beginnen. De kosten zijn €7,50 inclusief een kop koffie of thee, kinderen zijn gratis. Fijn als je je even van te voren aanmeld.

Koffieconcert is een initiatief van de WLG, werkgroep leefbaarheid Gerwen. Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefoon: 06-41102625.

Pagina's: 1 2

Reageer