Verkeer

In het kader van het jaarlijks asfaltonderhoud gaat de gemeente Nuenen vanaf donderdag 29 november tot en met maandag 3 december reparaties uitvoeren aan de Smits van Oyenlaan, Collse Hoefdijk, Collseweg, Buizerdlaan en de Brabantring.

Op de Smits van Oyenlaan wordt op 3 locaties tussen rotonde Het Pluuke en de A270 het asfalt gerepareerd. Op donderdag 29 en vrijdag 30 november worden reparaties uitgevoerd op de oostelijke rijbaan (A270 richting Europalaan) van de Smits van Oyenlaan. U wordt dan omgeleid via Klamperlaan en Refeling. Op maandag 3 december volgt de westelijk rijbaan (Europalaan richting A270).

Op de Collse Hoefdijk wordt op 29 november tussen rotonde Geldropsedijk en de A270 het asfalt gerepareerd. Het verkeer vanuit de richting Geldrop wordt omgeleid via de Geldropsedijk en de Europalaan. Het verkeer in de richting Geldrop wordt begeleid door verkeersregelaars en kunnen dus gebruik blijven maken van de Collse Hoefdijk.

Verder worden reparaties uitgevoerd op de wegen Brabantring (nabij aansluiting Heikampen), Collseweg en Buizerdlaan. Hierbij is de overlast voor het verkeer beperkt tot enkele uren.

Bovenstaande planning is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden.
Als u vragen heeft over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Nuenen via telefoonnummer (040) 2631 631.

Reageer