Vocaal Ensemble Marcando

In 2018 is het 333 jaar geleden dat Johann Sebastian Bach werd geboren. Voor Cultuur Overdag aanleiding om in dit bijzondere jaar een drietal activiteiten rondom Bach te organiseren. Na een lezing en een klassiek accordeonconcert wordt de reeks op zondagmiddag 9 december a.s. feestelijk afgesloten door Vocaal Ensemble Marcando onder leiding van Paul Gieles.
Organist Gerard Habraken en andere musici (fluit, hobo, viool en cello) begeleiden Marcando en spelen ook solo. U hoort onder andere een Bachcantate, motetten en kerstkoralen.

Uitgebreide informatie over het programma, de uitvoerenden en een ‘sneakpreview’ is te vinden op http://cultuuroverdag.nl/9-december-2018/
Het concert begint om 15.00 uur en wordt uitgevoerd in De Regenboog (Sportlaan 5 te Nuenen). Na afloop van het concert zijn bezoekers van harte uitgenodigd voor de nazit met een drankje.
Toegangskaarten à € 12,50 (incl. een drankje na afloop) zijn verkrijgbaar aan de balie van Het Klooster, via de ticketwebshop van Cultuur Overdag (betalen met iDeal) of aan de zaal.

Reageer