NKV 1 wint met overtuiging

Na een onzekere zaalvoorbereiding, mede door het vertrek van de hoofdcoach Gertjan Hensing, mocht er afgelopen zondag worden aangetreden tegen Maastricht. Een ploeg die NKV vorig jaar ook tegen is gekomen in de 4e klasse en dit jaar op het veld een aantal uitstekende resultaten had neergezet.

Belangrijk dus om scherp en met 100% concentratie deze wedstrijd te starten. Na een rommelige voorbereiding (de wedstrijd ervoor liep uit en de paal kon niet in de zaalvloer worden gezet) begon NKV onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Dennis Beemsterboer voortvarend aan de wedstrijd. Kansen werden benut en er werd hard gewerkt voor iedere bal. Dit resulteerde dan ook in een 6 – 13 ruststand.

Na de rust ging NKV verder met het onder druk zetten van Maastricht. De zeer goed spelende Robin Messerschmidt leidde zijn ploeg naar een 12 – 26 overwinning. In de slotfase kwamen bij NKV nog Nik van de Heuvel en Demy van der Heijden uit de A junioren in het veld. Aanstaande zondag zal NKV thuis mogen aantreden tegen KVS’17 uit Schijndel.

Tekst: Dennis Beemsterboer

Reageer