Vanaf 17 november Sinterklaashof

Vanaf 17 november heten we Sinterklaashof want het is weer zover, Sinterklaas komt weer naar Sinterklaashof in Nuenen! Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer aan de mensen van Weverkeshof in Nuenen gevraagd of hij daar mag komen slapen. En natuurlijk mag hij dat! Sinterklaas komt niet alleen, nee hoor, hij brengt zijn Hoofdpiet, Schrijfpiet en natuurlijk ook Amerigo mee.

We moeten altijd een beetje puzzelen om ruimte te maken, maar zoals altijd lukt ons dit! Natuurlijk is Sinterklaas veel onderweg door Nederland, maar als zijn werk er ’s nachts op zit kruipt hij heerlijk bij ons in zijn warme bed.

Wil je naar het bed van Sint en Piet komen kijken? En naar de stal waar Amerigo staat? Dat kan op onderstaande tijden.

  • Maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 – tot 17.00 uur
  • Vrijdag van 12.00- tot 17.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00- tot 17.00 uur.
  • Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00- tot 16.30 uur blijft Sinterklaas op Sinterklaashof (behalve 17 en 18 november en 5 december).

Vanaf zondagmiddag 18 november zijn er Pieten aanwezig. En donderdag 29 november zijn we gesloten vanwege een besloten bijeenkomst.

Scholen en groepen ontvangen we op afspraak in de ochtend.

De Postbus van Sinterklaas
Al meer dan 30 jaar verzorgen de schrijfpieten van Sinterklaashof alle brieven, tekeningen en verlanglijstjes van de kinderen uit Nederland die aan Sinterklaas gestuurd worden. Maar Sinterklaas krijgt ook brieven en tekeningen uit China, Amerika en andere landen.
Sinterklaashof heeft met de landelijke post al sinds 1985 afgesproken dat alles wat aan Sinterklaas wordt gestuurd naar Sinterklaashof gaat.

Alle brieven worden beantwoord met een persoonlijke reactie. Mits dat er een adres en postzegel wordt bijgesloten. Brieven worden niet per email beantwoord. Wil je de brief van Sinterklaas op tijd ontvangen, dan moet deze wel voor 1 december in de brievenbus gedaan zijn.

Het adres is: Sinterklaashof Postbus 368 5670AJ Nuenen.
Tot ziens op Sinterklaashof Jhr.Hugo van Berckellaan 5 5671 CH Nuenen

Website: www.weverkeshof.nl

Reageer