Ingebroken bij Weverkeshof in Nuenen

In de nacht van zaterdag op zondag 11 november is er tussen 04.00- en 04.30 uur bij Dorpsboerderij Weverkeshof te Nuenen ingebroken. De dieven kwamen binnen door 2 deuren te forceren om zo toegang te verschaffen tot de Boerderij. Er werd o.a. een kluis opengebroken en het aanwezige geld meegenomen. De camera beelden wijzen uit dat het over 3 jongeren gaat.

We hopen dat deze jongeren zich realiseren dat ze inbreken bij een vrijwilligersorganisatie waar over het algemeen niet veel te halen is en waar vrijwilligers hard voor hebben gewerkt. Een teleurstelling voor de hele organisatie om dit mee te moeten maken. Daarnaast levert dit extra werk en investeringen op om alles weer in orde te krijgen.

Mocht u iets gehoord of gezien hebben rond dit tijdstip, rond Weverkeshof bij het gemeentehuis en de eendjesvijver, neem dan contact op met de Politie van Nuenen.

Reageer