NKV 1 wint laatste wedstrijd

Wegens een aflasting door hevige regenval een aantal weken geleden, stond vandaag alsnog de wedstrijd van NKV 1 tegen de Rivalen uit Doesburg op het programma. De allerlaatste wedstrijd alvorens de warme zaal opgezocht gaat worden.

Voor beide ploegen stond er echter nog flink wat op het spel. De Rivalen stonden met nog 0 punten onderaan in de 3e klasse en hadden dus een overwinning nodig om weer aansluiting te vinden. NKV kon met de 2 punten die te verdienen waren een grote stap zetten naar handhaving.

Vanaf het startsein was NKV erg scherp en dit resulteerde dan ook in een voorsprong van 4 doelpunten. Echter, na een kwartier in de eerste helft stopte de doelpuntenmachine en moest er hard gewerkt worden voor de punten.

De tweede helft begon zwak aan Nuenense zijde en de Rivalen wisten tot een verschil van 3 doelpunten en minder terug te komen. Kort daarna rechtte NKV 1 haar rug en speelde professioneel de wedstrijd uit aan de hand van een uitstekend spelende Mike Bekkers.

In de laatste minuut kwam Nik van den Heuvel, invaller en speler van NKV A1, nog tot scoren wat de eindstand op 19 – 14 bepaalde.

Uiteindelijk een zeer goede uitslag waardoor NKV 1 met een goed gevoel richting de zaal gaat, waar het als doelstelling heeft kampioen te worden in de 4e klasse.

Reageer