Art Night, een lezing over design

Tijdens de Dutch Design Week zette Art Dumay haar allereerste stappen in de designwereld. Maar na 20 jaar kunst kunnen zij ook nog heel veel leren over design. Daarom besloten ze een paar echte kenners uit te nodigen. Niet op de koffie, maar op het podium. Op woensdag 14 november vertellen Aart van Asseldonk, Toon Lauwen en Future More Collective hun verhaal. Aanvang is om 20.00 uur en tickets (€ 5,- excl. service kosten) zijn te koop via www.artdumay.nl.

Aart van Asseldonk
Aart van Asseldonk is inmiddels een bekende naam in de Eindhovense designwereld. Als moderne vakman combineert hij zijn unieke kijk op design met het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Daarin zit altijd een hint naar het verleden, zoals bijvoorbeeld bij “Allegorie van het Zuiden”. Aart vertelt deze avond zijn verhaal.

Toon Lauwen

Als iemand ons iets kan leren over design dan is het Toon Lauwen. Hij schreef 14 boeken over dit onderwerp en publiceert zijn eigen designmagazine: WOTH. Daarnaast was hij als curator betrokken bij onder andere het Stedelijk Museum en MOTI. Van hem krijgen we een lesje Dutch Design.

Future More Studio
Het Future More Collective beleeft dit jaar hun debuutexpositie op de DDW samen met Art Dumay. Hoe kijken zij terug op hun allereerste expositie? En vooral: hoe kom je er uiteindelijk?

Reageer