Jeugdworkshop: knuffel maken

Op dit moment is het herfstvakantie en doe je misschien al wat leuke dingen. Even lekker niet naar school hoeven en een beetje uitslapen. Misschien eens genieten van een warme herfstwandeling. En natuurlijk even gamen of zoals je moeder liever ziet, een boek lezen. Maar, sorry dat ik je er nu even aan help herinneren, maar maandag moet je gewoon weer naar school!

Maar misschien kun je die eerste schooldag veel leuker maken door na schooltijd naar D’n Heuvel te komen en een knuffel, kussen, of sier-dier maken. En dit allemaal op de naaimachine. Heb je het nog nooit gedaan, dan krijg je natuurlijk hulp. Eerst ga je leuke lapjes stof kiezen, dan zelfs een patroon tekenen, daarna knippen, spelden en alles met de naaimachine aan elkaar zetten. En dan kun je je knuffeldier of kussen ook nog versieren. Deze leuke workshop is voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Er kunnen maar acht kinderen meedoen, geef je dus maar snel op via de mail.

Het vindt plaats op 29 oktober van 15.30 uur tot 17.00 uur. Zijn we dan nog niet klaar dan gaan we 5 november nog verder. De kosten zijn 7 euro.

Deze jeugdactiviteit wordt georganiseerd door de WLG; werkgroep leefbaarheid Gerwen. D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen. Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer