Afvalinzameling: luiercontainers

In Nuenen staan op verschillende plaatsen luiercontainers voor de gratis afvalinzameling van luiers en andere incontinentieproducten, in speciaal daarvoor bestemde zakken. De luiercontainers staan op de locaties van kinderdagverblijven aan Heikampen, Jacobushoek, Ouwelandsedijk, Jacob Catsstraat en bij winkelcentrum Kernkwartier (bij de Hongerman). Bij enkele locaties, te weten bij Kernkwartier en Jacob Catsstraat, zien we helaas steeds vaker dat ook ander huishoudelijk afval in of bij de luiercontainers wordt achtergelaten. De gemeente Nuenen gaat strenger toezien op deze illegale dumpingen. Onze handhavers kunnen hiervoor boetes van 100 euro uitschrijven. Zo willen we voorkomen dat we het besluit moeten nemen om de luiercontainers helemaal weg te halen.

1 reactie "Afvalinzameling: luiercontainers"

Reageer