Sunny Blues: Bourbon Street

Op 21 oktober weer eens een Belgische bluesband op hét blues podium van Nuenen … Café Schafrath.  Vanaf 15.30 uur speelt Bourbon Streetband een mix van Funky blues, rauwe Swampblues en Bluesrock. Covers en eigen nummers wisselen elkaar af in deze gevarieerdheid aan Blues stijlen. De band stond al op vele grote podia en zal ook nu weer zorgen voor een heerlijke middag voor de muziekliefhebbers en dansers. Want swingen zal het ongetwijfeld.

Sunny Blues Nuenen organiseert blues optredens in samenwerking met Café Schafrath te Nuenen en deze zijn altijd gratis te bezoeken. Interesse? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief via de website: www.sunnybluesnuenen.nl. Dan mist u nooit een optreden.

Datum: 21 okt 2018
15.30 uur. Entree gratis
Locatie: Cafe Schafrath, Park 35 Nuenen

Reageer