WLG activiteiten

Op 24 september gaan we schilderen. Dat kan op veel manieren, met een kwast, met je vingers, met een spons of met een spuitbus. Maar heb je er ooit van gehoord dat je ook kan schilderen met wattenstaafjes? Ja, je weet wel, die dingen voor in je oren. Het kan echt en dan worden het nog prachtige kunstwerken ook. Je moet er wel een beetje geduld voor hebben, want met het wattenstaafje en de verf ga je heel veel stipjes zetten. En heel veel stipjes op een rij wordt een soort streep. Je kunt een schilderij maken van je eigen hand bijvoorbeeld, maar dan wel de kleurrijkste hand die je ooit gezien hebt.
Deze leuke, creatieve activiteit is voor kinderen tussen de vijf en acht jaar oud. Wel even opgeven via mail of website van de WLG. Het is op 24 september van 15.30 uur tot 17 uur.
De kosten voor deze leuke middag zijn drie euro.

Creatieve markt 7 oktober
De WLG is alweer heel druk bezig met de voorbereidingen van de Creatieve markt in Gerwen. Tijdens deze markt kunnen deelnemers hun zelfgemaakte creaties verkopen, technieken laten zien en worden er demonstraties gegeven. Ook zijn er optredens met muziek en zang. Je kunt meedoen met verschillende workshops en zelfs je portret laten schilderen. Natuurlijk zijn er ook lekkere dingen te eten en te drinken.
Er is nog plaats voor kinderen om op te treden, laat je graag je zang, dans, toneel of muziek zien en horen, neem dan even contact op via onderstaande email. Wel even opgeven voor 25 september. We zien jou graag 7 oktober tijdens de creatieve markt.
We willen iedereen uitnodigen om deze leuke markt te bezoeken, 7 oktober van 11 uur tot 16 uur in D’n Heuvel.

Maandag 24 september staat de deur weer open vanaf 13.30 uur. De koffie en thee staan dan klaar voor de inloopmiddag van de WLG; werkgroep leefbaarheid Gerwen. D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen. Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer