Wegwerkzaamheden

Vanaf 10 september start de reconstructie van de Weverstraat, tussen Berg en Lavendelstraat. De omleiding voor het autoverkeer gaat via de Dennenlaan, Larikslaan, Sparrenlaan en Lavendelstraat. De reconstructie bestaat uit bodemsanering en het leggen van kabels en leidingen. Daarna worden de voetpaden, parkeervakken en de rijweg vernieuwd. Ook komen er nieuwe bomen die worden voorzien van een ondergrondse groeiplaats. Deze grondverbetering moet de boom voldoende voeding geven en overlast door wortelopdruk in de toekomst voorkomen. De planning is om de nieuwe weg 7 december weer open te stellen voor al het verkeer. Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het klantencontactcentrum van de gemeente Nuenen via telefoon nummer 040-2631631.

Onderhoud bestrating Berg
In de straat Berg, vanaf de Broekdijk tot en met de Weverstraat, herstellen we het wegdek.
De weg wordt voor de helft afgezet. Het verkeer kan dan gebruik blijven maken van de Berg. Dit kan wel tot enig oponthoud leiden tot midden volgende week.

Reageer