Referendum 10 oktober 2018

“Bent u vóór of tegen de samenvoeging van de gemeente Nuenen c.a. en Eindhoven?
Op woensdag 10 oktober 2018 is er een referendum over de samenvoeging van Nuenen c.a. en Eindhoven. De voorbereidingen op dit referendum zijn volop bezig. De selectie voor de stemgerechtigden is al gemaakt op de peildatum 27 augustus. De stempassen worden nu gedrukt en uiterlijk 26 september thuis bezorgd. Breng uw stem uit met uw stempas én identiteitsbewijs! U kunt stemmen in de gebruikelijke stemlokalen in de gemeente Nuenen c.a. U kunt alleen stemmen met een stempas én identiteitsbewijs. Als u verhinderd bent, verleen dan een volmacht en laat zo uw stem niet verloren gaan. Heeft u vragen over de organisatie van het referendum dan kunt u bellen met de gemeente Nuenen via 040-2631631 of terecht op de website www.nuenen.nl

Reageer