Je lievelingsdier op papier

Veel mensen hebben in huis een foto of schilderij hangen van een dier. Een eigen dier of een wild dier, in ieder geval is het een mooie foto of schilderij anders hing het niet in huis. Maar stel dat dat schilderij niet door een onbekende schilder is gemaakt en ook niet door een bekende schilder waardoor het een rib uit je lijf kostte, maar gewoon door jezelf?! En dan zeker zo mooi.

Het kan, aanstaande maandag 17 september, 14 uur, organiseert de WLG een workshop voor volwassenen. Een schilderen van een dier maken, dit kan je huisdier zijn, maar ook een dier dat je mooi vindt. Je kunt een foto of plaatje meenemen als voorbeeld. Je hoeft dit niet helemaal alleen te doen, maar krijgt hulp van José Brands, die zelf al heel wat mooie dierenschilderijen heeft gemaakt.
Materiaal is allemaal aanwezig. De kosten voor deze workshop zijn €3,00, wel even van te voren aanmelden a.u.b.

Ittemee
21 september gaan we weer samen eten, je bent welkom om mee te eten. Kijk op de website voor meer informatie en om eventueel op te geven.
Iedere maandag vanaf 13.30 uur staat de koffie en thee klaar voor de inloopmiddag van de WLG; werkgroep leefbaarheid Gerwen. D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen. Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Reageer