Herfstplantendagen

Gedurende het hele weekeinde van 6 en 7 oktober zullen we bij voldoende belangstelling regelmatig rondleidingen houden. Het thema is overduidelijk: hoe manifesteert de herfst zich in de tuin na een zomer met extreme hitte en ongewone droogte? En hoe spannend is het om een tuin te beheren die overgeleverd is aan natuurkrachten?

Op zondagochtend houden we zoals gebruikelijk de seizoensrondleiding voor de Vrienden van de Walburg Tuinen. We starten om 11.30 met een kopje koffie of thee en gaan vervolgens de ronde maken door de herfsttuinen!

Om 14.30 zullen hemelse stemmen wereldse liederen ten gehore brengen: het bekende Nuenense koor KESKEDEE met haar gevarieerde repertoire van wereldmuziek geeft een optreden in de grote tent op het gazon waarna het zangprogramma gevolgd wordt door woordvoordrachten van enkele Nuenense dichters (o.a. Helma Michielsen)

We verheugen ons ook enorm op het wervelende (letterlijk deze keer!) optreden van FlowMies, een jonge danseres die haar danskunsten combineert met kleurige hoepels. Tegen het decor van onze groene tuinen heeft haar performance een magische uitstraling op het publiek!

Datum: 6 en 7 oktober 2018
Tijd: 11:00 – 17:00
Locatie: Boord 64
Toegangsprijs: 5 euro. Kinderen gratis

Op de tuinpaden van de Walburg Tuinen wordt je sowieso geraakt door een natuurlijke betovering! Kom en neem familie en vrienden mee!

Reageer