Vrijwilligersorganisaties in de mantelzorg

Mantelzorgers hebben het druk. Ze geven, vaak naast hun werk, alle zorg en liefde die van hen gevraagd wordt. Dat kan wel eens te veel van hen vergen.Vanuit uw organisatie ontmoet u ongetwijfeld regelmatig mantelzorgers.
En misschien bent u zelf mantelzorger of is iemand in uw omgeving mantelzorger en geeft die af en toe aan dat die zorg zwaar is.

Om mantelzorgers te ontlasten is er het Steunpunt Mantelzorg. Maar om het toenemende aantal mantelzorgers in de gemeente Nuenen goed te kunnen blijven ondersteunen, hebben wij uw organisatie nodig. Daarom organiseren we, in samenwerking met de ouderenbonden KBO en PVGE, een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties in de mantelzorg.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we op een interactieve manier met elkaar aan de slag. Wij rekenen op een actieve inbreng van alle deelnemers. Ervaart u knelpunten bij het ondersteunen van mantelzorgers? Heeft u suggesties voor verbetering? Wilt u deze met elkaar delen? Meldt u zich dan aan voor deze bijeenkomst! Na aanmelding ontvangt u de agenda voor deze middag.

Wanneer
Woensdag 26 september 2018 van 15.00 tot 17.00 uur,

Waar

Scarabee, Mantelmeeuwlaan 10.

Wie

Wij rekenen op 2 personen per organisatie.

Graag ontvangen wij uiterlijk 12 september een berichtje of u aanwezig bent tijdens dit netwerkoverleg onder vermelding van uw naam en emailadres.
Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst? Of wilt u uw organisatie aanmelden? Mail naar Ellen.vangils@levgroep.nl of bel: 06 41037639.

Reageer