Art Night bij Art Dumay

Op woensdagavond 12 september is het dan zover: de eerste Art Night van Art Dumay! Tijdens deze avonden nodigen zij gastsprekers uit het podium te betreden, te inspireren en soms zelfs te discussiëren. Niet over een bepaalde stroming of een al bejubelde kunstenaar, maar over actuele onderwerpen die soms ook een beetje schuren. Kunstenaars, curatoren, journalisten en andere professionals in de kunst, ze komen allemaal aan het woord.

Op 12 september is het thema: de online kunstwereld. Twee jaar geleden maakten Art Dumay namelijk de overstap van een traditionele galerie naar een online bedrijf, want zo vinden Paul en Melanie Dumay: De toekomst van het kunst kopen is online! Hierin zijn zij pioniers, maar niet de enige, want de online kunstwereld leeft! Althans volgens de sprekers. Jasper van Es (curator van onder andere #VIRALVANDALS), Pablo Lücker (kunstenaar en heeft onder andere samenwerkingen met Porsche, Hugo Boss en Adidas) en Alyssa Mahler van Voordekunst (crowdfunding platform voor kunst en cultuur) vertellen hun verhaal. Aanvang is om 19.45 en tickets zijn te koop via www.artdumay.nl.

Reageer