Touwtrekken over water: DOEN!

Op zondag 19 augustus 2018 organiseert DOEN! KPJ Nederwetten: touwtrekken over water!De wedstrijden zullen om 10.30 uur van start gaan, bij de Oude Toren/Hoekstraat in Nederwetten. Na een aantal voorrondes met touwtrekwedstrijden over het water, moet het verliezende team aan het einde van de plaatsingswedstrijd in het water! Wie zal er dit jaar met de wisselbeker naar huis gaan? Na afloop van de wedstrijden zullen de prijzen op het touwtrekterrein uitgereikt worden. Daarna is er nog gelegenheid om, op het terrein, met een koel drankje, een lekkere hamburger en een leuk muziekje gezellig na te kletsen.

Iedereen is van harte welkom om dit spektakel bij te wonen! De toegang is gratis!
Nog leuker dan komen kijken, is meedoen! Wil je meedoen? Geef je dan snel op!

Touwtrekteams kunnen zich tot en met vrijdag 17 augustus 2018 inschrijven via info@doennederwetten.nl

Een touwtrekteam bestaat uit 6 touwtrekkers en 1 coach. Touwtrekverenigingen zijn uitgesloten van deelname. inschrijven kan in de volgende categorieën: dames, heren en jeugd tot 16 jaar.

Meer informatie is ook te vinden op: www.doennederwetten.nl
Of stuur een mailtje naar info@doennederwetten.nl

Reageer