Boekenmarkt Weverkeshof 25 en 26 aug.

Gelukkig is het lezen van een gewoon boek, dat je in de hand kan nemen en waarvan je de drukinkt kan ruiken, nog altijd erg populair. Er zijn weer steeds meer mensen, die een boek willen vasthouden. Dat zijn de lezers die in een lekkere stoel de onrustige wereld om zich heen even willen vergeten. En zichzelf door het lezen van goede literatuur beter leren kennen. De traditionele kans om voor heel weinig geld prachtige boeken te bemachtigen, staat weer voor de deur.

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus wordt in alle ruimten van Weverkeshof en ook buiten voor de 19e keer op rij de jaarlijkse grote boekenmarkt gehouden.
Er liggen minstens 11.000 schitterende exemplaren klaar. Neem de tijd om eens lekker te snuffelen tussen de bijna nieuwe romans.
Ze liggen keurig verdeeld in drie grote groepen: thrillers – literatuur – overige genres. Alle boekwerken liggen ruggelings, zodat u moeiteloos kan zoeken.

Naast de romans vindt u een uitgebreid aanbod op het gebied van cultuur, kunst, hobby, natuur, geschiedenis, reizen, poëzie en Engelse taal.
En jawel, alles keurig gerangschikt per rubriek.

In de buitentent vindt u een 1000-tal mooie kinderboeken voor alle leeftijden.
Op de bovenverdieping liggen de op internet aangeboden, zeldzamere en duurdere uitgaven.
Ook wachten honderden CD’s en DVD’s op muzieksoort gesorteerd op hun nieuwe eigenaar.

Bij mooi weer kunt u buiten onder het genot van een drankje uw nieuwe aanwinst doorbladeren en genieten van de onvergelijkbare sfeer van de Weverkeshof.
Vanzelfsprekend gaat de volledige opbrengst naar deze instelling.
Alles ten behoeve van de dieren (veevoer, dierenarts, onderhoud, enz..)

Als literair extraatje dit jaar: Het duo Losse Tongen brengt zondagmiddag een muzikale vertelling naar een verhaal van Toon Tellegen. (14 u. en 15. u)

Noteer in uw agenda:
25 en 26 augustus a.s. Boekenmarkt Dorpsboerderij Weverkeshof

U bent van harte welkom
Adres: Jhr. Hugo van Berckellaan 5, Nuenen
Zie ook de website: www.weverkeshof.nl

Toegang gratis
Gezien de grote hoeveelheid boeken, (er is geen opslagruimte meer beschikbaar), graag pas na 10 september weer boeken inleveren.

Reageer