Vrijwilligersorganisaties mantelzorg bijeen

Mantelzorgers hebben het druk. Ze geven, vaak naast hun werk, alle zorg en liefde die van hen gevraagd wordt. Dat kan wel eens te veel van hen vergen. Om mantelzorgers te ontlasten is er het Steunpunt Mantelzorg. Maar om het toenemende aantal mantelzorgers in de gemeente Nuenen goed te kunnen blijven ondersteunen, organiseert het steunpunt mantelzorg, in samenwerking met de ouderenbonden KBO en PVGE, een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties in de mantelzorg.

Tijdens deze bijeenkomst gaan deelnemers op een interactieve manier met elkaar aan de slag. Ervaart uw organisatie knelpunten bij het ondersteunen van mantelzorgers? Heeft u suggesties voor verbetering? Wilt u deze met elkaar delen? Zet u dan alvast deze bijeenkomst in uw agenda.

Woensdag 26 september 2018 van 15.00 tot 17.00 uur
Scarabee, Mantelmeeuwlaan 10.
Wij rekenen op 2 deelnemers per organisatie.
Uitnodiging met agenda volgt eind augustus 2018.

Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met: Ellen.vangils@levgroep.nl

Reageer