Seniorengids Nuenen 2018/2019

Deze week ontvangen ruim 3000 adressen met bewoners van 65 jaar of ouder, de Seniorengids Nuenen 2018/2019 in de brievenbus. Wethouder Ralf Stultiëns reikte op maandag 2 juli op feestelijke wijze het eerste exemplaar uit aan de heer Gerrie Beks. Hij is de samensteller van de ‘Nuenense vraagbaak Welzijn Wonen Zorg’, de voorganger van de Seniorengids.

De Seniorengids is tot stand gekomen dankzij een intensieve samenwerking tussen de gemeente en de cliëntondersteuners van ouderenorganisaties KBO en PVGE. Tussen alle informatie staan foto’s die gemaakt zijn tijdens activiteiten van de Dorpswerkplaats en de KBO en PVGE. Veel senioren weten online hun weg goed te vinden. Vorig jaar is de digitale sociale kaart tot stand gekomen met de website www.nuenenhelpt.nl. Met de Seniorengids is er nu ook een naslagwerk voor de groep senioren die niet online is.

Reageer