Kunst & Curiosa taxeren

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of de juwelencollectie van een oudtante: verkopen of bewaren? De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen bij Van Piere op 8 juli van 13.00 tot 17.00 uur in Eindhoven. Op deze middag staat Van Piere in het teken van het Kunst & Curiosa evenement dat Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert.

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement taxeren taxateurs Paul Dumay, eigenaar van kunsthandel Art Dumay, en Karel Greven, algemeen taxateur uw meegenomen kunst- en antiek objecten, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook in boeken, juwelen, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan.

Reageer