Werkzaamheden groot onderhoud N615

Bosweg – Deense Hoek: vanaf maandag 18 juni t/m vrijdag 13 juli
Boskalis Nederland voert in opdracht van de provincie Noord-Brabant vanaf half mei tot en met eind september 2018 onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N615 tussen Nuenen en Beek en Donk. De werkzaamheden lopen vanaf de Bosweg ten noorden van de kom Gerwen tot de rotonde met de N279 in Beek en Donk.

Planning
In deze fase worden nacht- en weekendwerkzaamheden uitgevoerd vanaf de Bosweg (Nuenen) tot aan de kruising Deense Hoek vanaf maandag 18 juni tot en met van vrijdag 13 juli. Doordeweeks is overdag de N615 opengesteld voor verkeer. In de avond- en nachtelijke uren is het wegvak afgesloten voor autoverkeer tussen 21.00u en 06.00u in verband met wegwerkzaamheden.

Weekendafsluiting
Het wegvak van de Bosweg tot aan de kruising Deense Hoek is van vrijdag 6 juli (21:00u) tot en met maandag 9 juli (6:00u) het gehele weekend afgesloten. De Deense Hoek en ’t Hof zijn vanaf Beek en Donk bereikbaar. Bewoners en bedrijven blijven bereikbaar.

Wat merkt u ervan? De werkzaamheden kunnen mogelijk enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Omleidingen
Het verkeer wordt grootschalig omgeleid via de N279 en N270. Lokaal verkeer wordt omgeleid met bebording.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u de app ‘Groot onderhoud N615’ downloaden. Via de website van de provincie Noord-Brabant (www.brabant.nl/N615) kunt u op de hoogte blijven of aanvullende informatie vinden over het groot onderhoud N615. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het emailadres:
grootonderhoudN615@boskalis.com. Bellen kan ook naar 06-55 48 27 19. Elke donderdag kunt u terecht bij aannemer Boskalis met vragen in het inloopspreekuur van 13u-15u op het kantoor aan De Stater 20 in Lieshout

Reageer