Oproep Zomer Challenge TV Wettenseind

Tennisvereniging Wettenseind (TVW) biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer graag naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team of vrienden deel te nemen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers voorafgaand op 29 juni een tennisclinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi op 7 september. Deelnemers ontvangen een KNLTB-pas waardoor ze ook deel kunnen nemen en toernooien in de regio. Voorwaarde is dat deelnemers tussen de 18-45 jaar zijn en de afgelopen 8 maanden geen lid zijn geweest bij een tennisvereniging.

Wat krijgen deelnemers?

  • Een lidmaatschap voor de maanden juli en augustus om vrij te tennissen bij TVW.
  • Iedere maandag- en woensdagavond is er een toss-avond waar je alleen naartoe kunt komen en kunt tennissen met andere leden van TVW
  • Een tennisclinic op 29 juni van een gecertificeerde trainer
  • Deelname aan het Zomer Challenge eindtoernooi op 7 september
  • Kosten: €25 voor senioren en €20 als je met twee personen deelneemt

Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Tennisvereniging Wettenseind via info@tvwettenseind.nl of bezoek onze website: www.tvwettenseind.nl.

Reageer