Jubileum expositie Beelden in het Park

Op zondag 3 juni 2018 vindt het 10-jarig jubileum plaats van de expositie Beelden in het Park. Nolly en Jacques Braakenburg organiseren dit vanaf 2008 en dragen nu het stokje over aan andere enthousiaste beeldhouwers met ‘organisatie talent’. Onder de ca. 16 deelnemers zijn er enkele bij van het ‘eerste uur’. Ongeveer 60 beelden worden door de echte steenhakkers tentoongesteld. Beelden van diverse steensoorten, abstract en figuratief. Een aantal deelnemers biedt ook werk te koop aan. Toegang tot de expo is gratis. De (expo start met opbouw van 10:00 tot 11:00) uur en duurt tot 17:00 uur . Ook dit jaar hopen we weer op een ons goed gezinde Pluvius en geïnteresseerd bezoek dat van de beelden kan genieten.

1 reactie "Jubileum expositie Beelden in het Park"

  • Hallo,

    Ik beeldhouw in steen, brons en hout en zou het leuk vinden om mee te doen met toekomstige exposities in het park in Nuenen.
    Ik heb eigen sokkels en beelden genoeg en vind het leuk om die te tonen aan het publiek.

    Met vriendelijke groet, Jacqueline de Vaan

Reageer