Sjors sportief bij NKV Korfbal!

Kun je goed rennen, ben je sportief en handig met een bal? Dan is korfbal misschien wel de sport voor jou! Korfbal is een gemengde sport, dus voor jongens en meisjes. Op dinsdagavond 15 mei van … en zaterdagochtend 26 mei van …. Is het moment om kennis te maken met korfbal en NKV door Sjors Sportief.

Wil je hier graag bij zijn? Dat kan, er zijn voor beide momenten nog plaatsen beschikbaar.Aanmelden kan via de site van Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl. Tijdens de Sjors Sportief training krijg je uitleg over korfbal gevolgd door een training en een wedstrijdje. Bij NKV kan je niet alleen korfballen op het kunstgrasveld, maar ook beachkorfballen op ons beachveld. Vervolgens mag je 4 keer helemaal gratis meetrainen met leeftijdsgenootjes op dinsdagavond om te kijken of je het leuk vindt.

Reageer