Koor “De Vrolijke Samenzang” viert lustrum

Hoe vier je een lustrum wanneer dat al weer voor de 9e keer is? Eigenlijk is dat niet zo moeilijk. Je bespreekt een geschikte locatie, nodigt gastkoren uit, roept mensen op om te komen luisteren en je hebt een concept voor een fantastische muzikale middag.
Gemengd koor DVS (De Vrolijke Samenzang) uit Nuenen bestaat 45 jaar. DVS nodigt u uit voor een concert op 29 april, in de Regenboogkerk, aanvang 14.00 uur.
De entree en de pauzekoffie is gratis. Na afloop staan een paar gastvrouwen bij de uitgang om uw vrijwillige bijdrage in ontvangst te nemen.
Na afloop van het concert hopen wij met u het glas te heffen, en terug te blikken op 45 jaar zangplezier en tevens vooruit te kijken naar de toekomst, een gouden jubileum Een gouden jubileum ligt immers in het verschiet.

De volgende koren verlenen hun medewerking aan het concert:
Gemengd koor Melodia uit Geldrop, olv Irene Meeuvis
Damesensemble Sírin, aan de piano Natalia Tretiakova
Gemengd koor DVS Nuenen, olv Natalia Tretiakova

Onder de bezielende leiding van Natalia Tretiakova, dirigent en van Ton Toirkens aan de piano, heeft DVS de laatste jaren een heel nieuw repertoire ingestudeerd en dat willen wij u graag laten horen. Wellicht wordt u daarna zo enthousiast dat u met ons mee wilt komen zingen.
Op 10 mei, Hemelvaartsdag, treedt DVS om 13.00 uur op, tijdens een Caratconcert in Helmond

Voor info:

Website: http://www.devrolijkesamenzang.nl/
Email: devrolijkesamenzang@gmail.com
Tel: 0402906123

Reageer