Lentedagen Walburg

Nu de lente is gearriveerd komen De Lentedagen van de Walburg Tuinen er aan: Vanuit de idee dat de aarde wonderen voortbrengt, staan deze dagen in het teken van de creativiteit die dit proces oproept. Van hovenier tot kunstenaar, van dichter tot traiteur: De Walburg Tuinen krijgen fraai bezoek en de aarde is de (inspiratie)bron. VAN EN NAAR NUENEN is de titel van het feest. Iedereen wordt uitgenodigd uit om te komen kijken, luisteren en proeven van bijzondere projecten, die de wisselwerking tussen die vruchtbare aarde van Nuenen en haar wijde omgeving toont!

De Lentedagen van de Walburg Tuinen: 21 en 22 april ( 11 u. tot 17 u. ). Boord 64 ,5674 NE Nuenen. Meer info: www.dewalburg.nl
Deelnemers zijn o.a.

Elvira Wersche (Stichting Weltensand), Leo Mesman (gedichten) , Fons Linders Tuinmeesters (tuinontwerpen), Glasatelier Lichtinzicht (glasobjecten), Hans Sanders (wijnen en azijnen), Rianne Burgmans en Michel Cooijmans (rondleidingen door de tuinen), de Bosfreule (Marie-Jeanne Havers) met verhalen voor kinderen, de dames van de Taalcursus met thuisisverweg- gebak , Heemkundekring De Drijehornick (Marga Bracken) en Hans Boas (accordeon).

Reageer