Verzamelaarsbeurs

Zondag 15 april houdt Stichting Verzamelbeurs Veghel een verzamelaarsbeurs met een expositie kikkers in Wijkgebouw “De Golfstroom” gelegen aan de Witte de Withstraat 24 (Ingang v. Heemskerkstraat) te Veghel-Zuid. Vanaf half tien tot half één zijn de deuren geopend voor het publiek.

De verzamelaars kunnen dan weer hun hart ophalen, met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en hun dubbele waren te ruil aan te bieden. Er is vraag en aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, communie-schoolprentjes, miniatuurauto’s, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, keycords, kwartetten, lucifersetiketten, markclips, pennen met opschrift, pin’s, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes, stripboeken, suikerzakjes, telefoonkaarten, theezakjes, en nog veel meer.

Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert de 63-jarige Annemarie uit Rosmalen haar verzameling kikkers. Zij is 40 jaar geleden begonnen aan deze kikkerverzameling. De eerste kikker heeft zij gekocht in Parijs en daarna kwamen de kwakels uit verschillende landen. De verzameling kikkers van Annemarie bestaat uit ongeveer 175 stuks.

Entree Volwassen € 1,-
Jeugd t/m 12 jaar gratis

Reageer