Weverkeshof zoekt vrijwilligers

Weverkeshof bestaat alweer meer dan 30 jaar. Met zijn ruim honderd vrijwilligers is dit een van de grootste publiektrekkers in Nuenen. Zonder hen zou Weverkeshof geen bestaansrecht hebben! Het ziet er dan ook altijd fantastisch uit, ieder seizoen weer anders. Zeker in de zomer, als de tuinen weer in volle bloei staan, en alle dieren buiten zijn, is het een waar feestje om over het terrein te wandelen. Onze honderd vrijwilligers zijn op allerlei gebied actief, namelijk als gastvrouw/heer, als dierenverzorger, maar ook bij de educatie en kinderfeestjes. En laten we de klussenploeg en het evenemententeam niet vergeten.

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar mensen die zich in willen zetten als gastvrouw/heer. Op doordeweekse dagen maar ook in de weekenden. We zoeken mensen die regelmatig een dagdeel ons team willen komen versterken. De taak van een gastheer/vrouw is om onze gasten te ontvangen en iedereen van koffie/thee of een ander drankje te voorzien. Ervoor te zorgen dat het binnen de boerderij netjes blijft en als het nodig is bij evenementen te ondersteunen. U bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten!

Heb je interesse of wil je wat meer weten over vrijwilligerswerk bij Weverkeshof, meld je dan aan via onze website: www.weverkeshof.nl onder het kopje vrijwilliger.
Je wordt dan gebeld of gemaild voor een kennismakingsgesprek.

Dorpsboerderij Weverkeshof te Nuenen
Jhr. Hugo van Berckellaan 5

Reageer