Vogel- en plantenexcursie IVN

De vogelwerkgroep van IVN Nuenen organiseert een excursie naar het zuidelijke deel van natuurgebied de Kampina bij Spoordonk-Oirschot. In dit gebied zijn met het naderende voorjaar niet alleen vogels maar ook planten te spotten. Ook voor fotografen is het gebied “een plaatje” waard om te worden vastgelegd. Tijdens de excursie kom je nagenoeg alle Brabantse landschappen tegen.
Heidevelden met meerdere vennen, dennen- en eikenbossen, broekbossen, het beekdal van de Beerze en resten van het oude agrarische Brabantse landschap bij het sinds 1984 verdwenen gehucht Balsvoort. Voor ieder wat wils om deel te nemen aan deze excursie

Vertrek
Als je meewilt op een veelzijdige natuurbeleving kom dan zaterdag 7 april naar de Clemenskerk aan het Park in Nuenen waar we om 06.00 uur (ja vogelaars gaan vroeg uit de veren) per auto carpoolen. Om 06.30 vertrekken we daarna vanaf de parkeerplaats aan de Logtsebaan bij Spoordonk-Oirschot.
Info: Roy van der Velden, tel. 06-34296186

Reageer