Ontdek ontluikende voorjaar in bos én stad…. 

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en het IVN op Tweede Paasdag op 2 april gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden. Om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur kunt u mee met een gids vanuit één van de dertien startlocaties in Brabant.
De gidsen van het IVN en de boswachters van het Brabants Landschap laten u op hun eigen wijze zien hoe mooi het voorjaarslandschap kan zijn in een anderhalf uur durende wandeling. Welke dieren hebben de lente al in hun bol en wat bloeit er eigenlijk zo vroeg in het jaar? Of kom onderweg meer te weten over de gevederde inwoners van Nuenen e.o.

Heerendonk /Wettensbroek
De Dag van het Landschap wordt al sinds jaren in Heerendonk/Wettensbroek georganiseerd. Evenals vorig jaar zal Brasserie/café De Kruik, Hoekstraat 52 in Nederwetten de uitvalsbasis zijn voor de wandelingen in Heerendonk/Wettensbroek. De wandelingen eindigen bij Imkerij de Walhut die ook dit jaar haar Open Dag houdt. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Brasserie De Kruik en recreanten kunnen vooraf of na afloop van de wandeling terecht voor een natje en een droogje.

Meer informatie: Kees Planken 2421423 en www.dagvanhetlandschap.nl

Reageer