Blues: Ed & The Gators

Op zondagavond 1 april vanaf 21.00 uur (1e Paasdag) is er een optreden van de Belgische Blues Challenge winnaar 2017 op het blues podium Café Schafrath in Nuenen  Dat wordt smullen!!! Een optreden van Ed & The Gators neemt je mee door de geschiedenis van de Blues. Naast covers worden er ook eigen nummers gespeeld. Het muzikale programma varieert van rauwe Chicago Blues naar swingende West-Coasts. Funky en New Orleans Blues worden daarbij niet overgeslagen. Weer een top band op het Nuenens Blues podium.

Het programma voor het openlucht Blues’m festival in Nuenen op 1e pinksterdag is rond
Op 20 mei staan er weer 4 geweldige bluesbands op het buiten podium in Het Park. De meest opvallende is wel Phil Bee’s Freedom. Een band die al een aantal jaren aan de absolute top van Nederland en daarbuiten staat. Een samenspel van top muzikanten en tevens Dutch Blues winner 2015. Maar ook de 3 andere bands laten u van deze heerlijke muziek genieten.
Datum: 20 mei van 14.00 – 20.00 uur. Zet de datum in uw agenda!!
Op 19 mei is de warming up in Café Schafrath met Fat Harry & The Fuzzy Licks.

Op 20 mei wordt het voorjaar seizoen afgesloten. Na de vakantieperiode weer meer Blues in Nuenen. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Zie website www.sunnybluesnuenen.nl.

 

Reageer