Celtic Night in Nuenen

Op 28 april opent Cairn o’Mhor om 20.15 uur deze avond in de raadszaal van het Klooster. In deze voormalige kapel is van oudsher een uitstekende akoestiek. We hebben de zaal dusdanig ingericht dat er ruimte is voor een zittend publiek, met daar omheen statafels. Onder het genot van een drankje hopen we op een gezellige avond met kwalitatieve goede muziek.

Deze ervaren folkgroep is een Ierse traditionele band uit Brabant met een vrolijk repertoire. Het programma bestaat uit liederen en tunes als jigs, reels, polka’s en slides. Naast Ierse muziek spelen ze ook muziek uit Frans-Canada, Galicië, Frankrijk, Zweden….

Na de pauze is de beurt aan Tobermore. Zij spelen pure Ierse en Americaanse folk, zoals je die hoort in elke pub in Ierland. Hun zang en instrumentele muziek is meeslepend en raakt de luisteraar. Wie weet ga je meeklappen op het ritme, meezingen of waag je zelfs een dansje!?

Na afloop is er een nazit: in de traditie van het festival is het mogelijk om je instrument mee te brengen en aan te sluiten aan de Ierse sessietafel. Gewoon nagenieten, nog wat drinken en wat bijkletsen kan natuurlijk ook.

Voor kaartjes en meer informatie www.ierssessiefestivalnuenen.nl

Reageer