Ittemee in Gerwen!

Er wordt door en voor dorpsgenoten van Gerwen één keer per maand een maaltijd gekookt en opgegeten. Meestal organiseert de WLG deze activiteit op de derde vrijdag van de maand. Mensen uit Gerwen mogen deze avond aanschuiven aan een gezellig gedekte lange tafel met wel ruim twintig gasten. De deelnemer uit Gerwen mag ook een introducé meenemen, van binnen of buiten Gerwen.
Deze avond is bedoeld voor iedereen, jong of ouder, single of samen met je familie, vrienden of buren, iedereen is welkom! Je krijgt een driegangenmenu, vers bereid en gezond, we sluiten de avond af met koffie of thee en iets lekkers er bij. De koks zijn enthousiaste vrijwillige dorpsgenoten die een passie hebben voor koken.

De volgende Ittemee maaltijd is 16 februari 17.45 uur. Wil je een keer mee-eten, stuur dan een mailtje naar ittemee.wlg@gmail.com je krijgt een bevestiging of er nog plaats is. De kosten van de maaltijd zijn €8,50 exclusief drinken. Er zijn voor dit zelfde bedrag ook cadeaubonnen te koop. Zo kun je iemand een gezellig etentje cadeau geven. Kom dan zelf ook mee, misschien een leuk cadeau idee voor de aankomende Valentijnsdag 14 februari?
We hopen dat jullie eens mee komen eten, want samen eten is wel zo gezellig!

Ittemee bij de WLG? Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com Telefoon: 06-41102625.

Reageer